Don Papa Don Papa Sevillana Casks 40% 0,7l
Rum Don Papa Sevillana Casks 40% 0,7l
Značka: Don Papa

Don Papa Sevillana Casks 40% 0,7l

Rum Don Papa

Dostupnosť: skladom

Táto limitovaná edíca od spoločnosti Don Papa sa destiluje na ostrove Negros na Filipínach. Výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. Tá rastie na najvyšej hore Kanlaon. ... Viac informácií

Doprava: Zadarmo
Ponuka platná k 28.9.2020

249,90 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...

Alkohol a víno / Rum

Alkohol a Rum Don Papa

 Don Papa

Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
43,00 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
51,60 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
24,60 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
39,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
19,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
34,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
15,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
75,20 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
48,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
17,20 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
31,20 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
45,50 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
38,20 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
29,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
53,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
32,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
28,40 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
24,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
32,50 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
49,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
41,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
35,50 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
18,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
1 870,20 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
21,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
131,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
39,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
49,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
105,10 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
39,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
58,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
60,30 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
17,50 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
61,00 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
51,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
49,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
128,70 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
53,00 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
57,40 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
14,00 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
438,00 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
47,30 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
62,10 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
75,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
10,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
85,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
102,70 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
41,50 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
23,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
63,00 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
38,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
39,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
34,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
39,30 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
42,50 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
73,30 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
22,40 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
32,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
46,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
58,50 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
3 624,40 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
379,40 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
28,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
12,10 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
42,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
38,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
27,00 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
21,00 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
36,30 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
45,50 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
692,10 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
49,00 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
27,90 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
32,50 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
29,40 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
130,30 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
26,80 EUR
Detail
Táto limitovaná edíca od spoločnosti DON PAPA sa destiluje na ostrove negros na filipínach. výnimočné podnebie a sopečná pôda, spôsobujú bohatosť cukrovej trstiny. tá rastie na najvyšej hore kanlaon. po zbere sa trstina rozdrví v jednom z miestnych mlynov a melasa, známa ako čierne zlato, sa pred uložením do dubových sudov destiluje v stĺpcových kotloch. táto small batch edícia sa najprv nechá zrieť v ex-bourbon sudoch po dobu 4 až 12 rokov a potom sa prenáša na tri roky do dvoch typov španielských sudov. oloroso sherry sudov a andalusian vino de naranja sudov (pomarančové vínne sudy). tieto sudy sa taktiež používajú na výrobu miestnej jedinečnej špeciality, sevillského pomarančového likéru. plní sa do fliaš ako 40% aby sa dosiahla optimálna chuť. vôňa: tóny sladkej pomarančovej marmelády, slaný karamel, stopy dubového dreva.chuť: výbuch marmelády a pomarančovej kôry, sušené ovocie a náznak dymovosti.záver: dlhý, hladký a jemný. Viac informácií...
30,90 EUR
Detail
Hore