Značka: Kyoto
KI NO BI Kyoto Dry Gin 45,7% 0,7l
Gin Kyoto
Dostupnosť: skladom
KI NO BI gin pochádza z Kyoto distilérie. Základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. Bot... Viac informácií
Doprava: Zadarmo
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
Alkohol a víno / Gin
Alkohol a Gin Kyoto
Kyoto
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
45,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
25,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
61,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
30,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
45,50 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
35,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
66,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
32,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
29,70 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
21,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
8,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
8,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
39,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
25,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
30,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
22,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
19,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
35,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
22,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
30,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
28,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
28,70 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
43,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
34,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
31,80 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
26,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
16,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
24,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
21,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
25,80 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
27,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
14,80 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
9,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
1,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
1,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
24,30 EUR
Detail