Kyoto KI NO BI Kyoto Dry Gin 45,7% 0,7l
Gin KI NO BI Kyoto Dry Gin 45,7% 0,7l
Značka: Kyoto

KI NO BI Kyoto Dry Gin 45,7% 0,7l

Gin Kyoto

Dostupnosť: skladom

KI NO BI gin pochádza z Kyoto distilérie. Základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. Bot... Viac informácií

Doprava: Zadarmo
Ponuka platná k 28.9.2020

55,40 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...

Alkohol a víno / Gin

Alkohol a Gin Kyoto

 Kyoto

Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
19,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
72,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
26,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
16,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
47,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
59,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
29,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
25,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
13,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
35,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
43,10 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
45,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
25,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
9,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
61,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
30,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
45,50 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
35,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
64,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
32,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
29,70 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
21,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
8,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
8,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
39,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
25,40 EUR
Detail
G&
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
30,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
22,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
19,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
35,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
20,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
30,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
30,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
28,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
28,70 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
43,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
34,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
31,80 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
26,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
16,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
24,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
21,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
25,80 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
27,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
16,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
8,70 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
114,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
1,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
1,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
24,30 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
26,70 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
22,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
29,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
15,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
27,10 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
33,80 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
26,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
28,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
27,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
37,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
27,60 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
21,70 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
15,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
21,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
7,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
35,90 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
20,80 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
23,50 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
41,10 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
27,40 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
32,50 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
26,00 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
32,80 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
2,20 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
14,80 EUR
Detail
Ki no bi gin pochádza z KYOTO distilérie. základ na výrobu ginu je ryžový lieh, takisto ako lokálne botaniká - yuzu, drevené lupienky hinoki, bambusové listy, zelené sansho, či gyokuro zelený čaj. botaniká sú rozdelené do šiestich skupín - základné, citrusové, čajové, korenisté, ovocné a kvetinové. každá skupina botaník sa destiluje jednotlivo až následne sa miešajú.aróma a chuť: kvetinová, aromatická s osviežujúcim yuzu v popredí. následne sa vyvinú jemné zemité a dubové prvky s tónmi zázvoru. Viac informácií...
11,10 EUR
Detail
Hore