Mrva & Stanko Mrva & Stanko WMC Chardonnay 2016 12,5% 0,75l
Víno biele Mrva & Stanko WMC Chardonnay 2016 12,5% 0,75l
Značka: Mrva & Stanko

Mrva & Stanko WMC Chardonnay 2016 12,5% 0,75l

Víno biele Mrva & Stanko

Dostupnosť: skladom

Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýte... Viac informácií

Doprava: od 3,90 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 39,00 EUR)
Ponuka platná k 28.9.2020

21,60 EUR
Na sklade
Expresné doručenie

Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...

Alkohol a víno / Víno biele

 Mrva & Stanko

Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,50 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,10 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,00 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,30 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
11,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
11,19 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
11,19 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
11,19 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
11,19 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
11,19 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,39 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,39 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
7,55 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,79 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,79 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
10,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
10,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
7,98 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
7,98 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
10,89 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,39 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,39 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
5,15 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
5,15 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
5,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
5,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
10,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
10,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
10,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
10,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
10,47 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
8,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
14,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
7,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
5,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
3,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
5,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
10,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
14,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
7,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
10,24 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
8,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
7,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,29 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
8,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
7,59 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
14,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
12,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
13,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
4,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
19,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
12,49 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
7,59 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
9,99 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
10,79 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,50 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
11,90 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
13,00 EUR
Detail
Slovenské biele, suché, akostné víno s prívlastkom - neskorý zber, z edície Winemarker's cut. Odroda Chardonnay sur lie, ročník 2016, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť - Kamenný Most. Víno sýtej žltozelenej farby, s príťažlivou bohatou vôňou, s noblesnými vnemami medu, vanilky a s dotykom dreva. Chuť vína je opulentná, minerálna, s vekom kvitnúca do bohatej orieškovej komplexnosti. Vína sur lie ležia vo vinárstve počas niekoľkých mesiacov na zdravých najjemnejších kvasinkách pri pravidelnom premiestňovaní. Týmto dochádza k autolýze kvasiniek, čím sa víno obohacuje o polysacharidy a manoproteíny. Táto metóda pochádza z francúzska. Víno odporúčame podávať pri teplote 11-13°C. Fľašová zrelosť 2-6 rokov.  Viac informácií...
6,10 EUR
Detail
Hore